Tuesday, 26 February 2013

TINDAK BALAS !

dah ade tindak balas ? tapi tindak balas yang terpaksa . . macam nak tak nak . . huh ! nasib diri . . sedih !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

senyap lagi ~~

kenapa dy senyap lagi ? kenapa tak reply mesej aku ? tolong larr jangan diamkan diri macam ini . . aku yang sakit sebab tunggu benda yang aku tak pasti . . huh . . dy betol2 dah tak sayang aku agaknya . . tapi at least bagi aku jawapan pada persoalan yang sedang aku alami ini . . Ya Allah , , tabahkan lah hati hambamu ini dalam menghadapi pelbagai dugaan-Mu .. aku call pun dy tak angkat . . mesej ape lagi . . hurm . . sedih sangat ~~

Monday, 25 February 2013

SALAH AKU ?

salam 1 malaysia . . haha . . hari ini 26 februari 2013 . . so lagi 2 hari , , genap hubungan aku dengan dy 1 tahun . . tapi sejak kebelakangan ini , , macam2 masalah yang datang antara aku dengan dy . . lagipun dy sekarang dah pandai menipu aku . . aku tak tahu mana salah aku sampai dy nak menipu bagai . . tarikh ini jugalah aku gadoh terok dengan dy sampai dy guna panggilan aku dengan mu ! selama aku dengan dy , , tak penah pun dy gelarkan aku dengan panggilan macam itu . . tapi tarikh ini menjadi sejarah pertama antara aku dengan dy . .

Monday, 18 February 2013

KAWAN ~~

assalamualaikum ~~ :) aq tleyh blog nyh cbb na cte psal kwn . . pe mksd kwn ek ? hurm . . meh sme2 kite pk . . hehe . . aq de sowh kwn nyh , , nme dy SYAPIK . . uw aq y eje an gtoo ..  haha . . dlu dy ske bg aq sket aty , , tacink , , mcm2 agy larr .. cmpy aq nek fed up na kwn ng dy . . n dy dlu gak ske men ckp lpas jep ng aq . . b*** larr , , gamp*** larr , , ce**** larr . . xp mse uw aq oke agy , ,